Search
Close this search box.
Aprendre amb les mans

Descobreix el Codey Rocky, el robot més versàtil de primària

Aprèn en què consisteix i com pots fer servir aquest robot educatiu equipat amb IA i IoT
T’oferim un curs autoguiat que t’explica de forma fàcil com funciona, les seves possibilitats i les activitats d’aula que pots fer amb ell.
24 d’abril de 2023 –
 Redacció

Codey Rocky és un robot intel·ligent pensat perquè l’alumnat de primària pugui fer els seus primers passos en el món de la robòtica i aprengui els fonaments bàsics de la programació.

El robot, quan s’utilitza en combinació amb mBlock 5, admet la programació basada en blocs i Python, i integra tecnologies d’IA i IoT (Internet de les Coses), cosa que dona una gran versatilitat a l’aula a l’hora d’integrar-ho amb totes les assignatures alhora que permet als nens i nenes interactuar i comprendre les tecnologies d’avantguarda.

Un robot programable per parts

Codey és el cervell: inclou el comandament a distància i el controlador i és allò que es programa. Ve amb un sistema d’infrarojos i un giroscopi de 6 eixos. Porta fins i tot una cinta per penjar-lo del coll i es pot fer servir amb els minijocs inclinant o movent el controlador.

Rocky és el cos: el vehicle que executarà allò que ordenis des de Codey. Es mou amb rodes i, per tant, es pot desplaçar.

 

1280X1280_-_2023-03-10T104235.954.PNG

mBlock 5, el programari per programar el robot

Es programa amb mBlock5. Basat en Scratch 3.0 (i molt semblant a nivell gràfic i d’ús), és un programari de programació visual i textual. Per carregar les instruccions programades al robot es pot fer servir Bluetooth o un cable USB.
1280X1280_-_2023-03-10T104304.299.PNG
El seu sensor de proximitat d’infrarojos detecta colors, evita obstacles, calcula la distància i permet navegar.

Vols aprendre a fer-lo servir per les teves classes?

Si vols saber més coses sobre el funcionament del robot i la seva programació pots accedir a aquest curs autoguiat.

 

ACCEDEIX AL CURS

 

 

 

Vols rebre informació dels cursos?

Publicitat

Articles relacionats