Search
Close this search box.
Aprendre amb les mans

El curs d’astronautes es clourà el proper 17 de setembre al CCCB

L’acte es farà en el marc dels tallers familiars que enguany inclou el festival Fixing the Future
11 de juliol de 2022 –
 Redacció

La cloenda del curs d’astronautes organitzat per Habilis i Abacus en el qual hi han participat 300 nens i nenes aquesta primavera celebrarà el seu acte de cloenda el dia 17 de setembre al CCCB de Barcelona en el marc del festival Fixing the Future.

Durant l’acte, en el qual es farà una activitat relacionada amb l’astronomia en companyia d’algunes de les nou científiques catalanes que integren la tripulació d’Hypatia I, hi podrà participar tothom, tant els alumnes que van participar del curs com els nens i nenes que no ho van fer i desitgin participar-hi.

Tallers de robòtica, fabricació maker i STEAM

Per primera vegada, el festival Fixing the Future incorpora activitats pensades per al públic familiar. Es tracta d’un conjunt de tallers lúdico-educatius per a infants d’entre 6 i 12 que relacionaran les temàtiques de les conferències del festival (biodiversitat, sostenibilitat, economia circular, urbanisme…) amb la robòtica educativa, la fabricació digital i maker, les construccions amb LEGO els jocs de programació i el desenvolupament de capacitats per resoldre els reptes del futur propi de l’aprenentatge STEAM. 

Les activitats familiars es faran durant tot el dissabte 17 de setembre al hall del CCCB en paral·lel a les conferències. El preu dels tallers és de 3 euros. Les places són limitades i les podeu reservar aquí.   

Les famílies que ho desitgin també poden adquirir un abonament familiar de 2 entrades per les conferències per adults + 2 entrades per als tallers infantils al preu de 62 €. 

 

 

 

 

Publicidad

Articles relacionats