Aprendre amb les mans

Introducció a la robòtica educativa

Aprèn a transformar els robots en una valuosa eina d’aprenentatge
4 d’abril de 2022 –
 Redacció

Aquest curs de 15 hores té per objectiu introduir els mestres en el món de la robòtica educativa i a la programació de robots per a l’ús pedagògic a l’aula, encara que no tinguin coneixements previs.

Què és la robòtica educativa?
La robòtica és un mètode interdisciplinari que possibilita que els nens i nenes desenvolupin el pensament lògic i computacional però també la imaginació i la lingüística.
Una de les característiques de la robòtica és que sempre s’imparteix a través de la ludificació, és a dir, s’aprèn a través del joc. Això possibilita assimilar conceptes matemàtics, físics, mecànics o informàtics d’una forma divertida i, conseqüentment, millorar en l’adquisició de competències que formen part dels currículums escolars.

Què aprendràs?
S’explicaran els components i les característiques dels robots més usats en educació i com adequar-los a les necessitats d’aprenentatge de cada etapa educativa, es desenvoluparan les competències digitals de manera activa i per a dinamitzar la pràctica docent i fomentar la passió per les ciències (STEAM) en els alumnes.

Vols rebre informació dels cursos?

Publicitat

Articles relacionats