Programa sense pantalles amb el Tale-Bot

0 de 15 lliçons completades (0%)

3. Com utilitzar els taulers i mapes

3.3. Targetes de comandament

Aquesta és una lliçó de previsualització
Registra’t o inicia sessió per cursar aquesta lliçó.

Aquestes són les targetes de comandament. Hi ha 32 peces i són…

  • per ajudar els infants a integrar millor les ordres de programació.
  • per ajudar-los a entendre millor la correspondència de colors entre els indicadors de codificació i els botons d’ordres.

 

Sis consells importants

  1. Per utilitzar els mapes interactius, col·loqueu primer el robot a l’ entrada principal a la part superior esquerra del mapa; després d’escoltar les instruccions de veu, col·loqueu el robot a qualsevol entrada secundària i comenceu a codificar segons les instruccions de veu.

2. Quan el Tale-Bot Pro es troba a l’entrada principal, a l’entrada secundària o al punt de partida, la instrucció de veu només es pot aturar i canviar a la nova instrucció de veu del nou lloc on col·loqueu el robot.

3. Quan el Tale-Bot Pro ja s’està movent al mapa, només podeu prémer el botó Reproduir per aturar les instruccions de veu.

4. Quan s’està reproduint la instrucció de veu, és inútil prémer qualsevol botó que no sigui el botó Reproduir per aturar les instruccions de veu. Heu d’esperar que s’acabin les instruccions de veu i, a continuació, podeu prémer els botons per programar.— Això ajuda a millorar la paciència i el sentit de les regles dels nens. Si realment heu d’interrompre la veu de Tale-Bot Pro, heu de prémer el botó Reproduir per informar-lo

5. Es recomana utilitzar els mapes interactius i els adhesius interactius per separat!

6. Un cop introduït un adhesiu interactiu temàtic, Tale-Bot Pro no donaria cap resposta a altres mapes interactius temàtics o adhesius interactius. Per tant, si acabeu d’utilitzar un mapa interactiu temàtic i voleu utilitzar els adhesius interactius, reinicieu Tale -Bot Pro.