Programa sense pantalles amb el Tale-Bot

0 de 15 lliçons completades (0%)

4. Com fer servir les targetes d’activitats

4.3. Tipologia d’activitats i implementació a l’aula

Aquesta és una lliçó de previsualització
Registra’t o inicia sessió per cursar aquesta lliçó.

Hi ha 42 activitats per fer amb els vostres alumnes al llibret de Targetes d’activitats per a Tale-Bot Pro. Les 42 activitats es podrien tractar com un currículum sistemàtic. En aquest currículum es van incloure quatre categories: 10 activitats d’instrucció bàsica, 15 activitats d’exploració, 7 activitats de reconeixement de patrons i 10 activitats de desenvolupament global.

 

  • Categoria A – Instruccions bàsiques: pot ajudar els nens a conèixer i familiaritzar-se amb Tale-Bot Pro, dominar els botons de comandament bàsics;
  • Categoria B – Exploració: ampliar el pensament dels nens a través d’activitats de salut, ciència, social i llenguatge per ajudar els nens a aprendre la seqüència;
  • Categoria C – Reconeixement de patrons: ajudar els nens a identificar els mateixos patrons i a aprendre programació repetida en escenes;
  • Categoria D – Desenvolupament general: ajudar els nens a utilitzar de manera integral els coneixements de programació que han après en més escenes temàtiques i promoure el desenvolupament de la imaginació, la capacitat espacial, la capacitat del llenguatge i altres intel·ligències múltiples dels nens.

 

Marc curricular

Es proporciona un marc curricular detallat per ajudar-vos a aprendre el contingut principal de cada activitat. Utilitzeu l’enllaç següent per descarregar el marc del currículum i algunes activitats de mostra.

Targetes d’activitats per al marc de Tale-Bot Pro i activitats de mostra (feu clic per descarregar)

Preparació i implementació

Contingut: llegiu les fitxes d’activitats per familiaritzar-vos amb el contingut d’una activitat de classe. Producte: per a aquest currículum, heu d’utilitzar Tale-Bot Pro-Kit (incloent el robot Tale-Bot Pro i l’Activity Box).

Materials:

  • Si us plau, seguiu la secció Materials de cada targeta d’activitats per preparar els materials que necessitareu per a aquesta lliçó. Completeu el primer pas anterior i assegureu-vos de carregar completament el MatataBot i els controladors amb antelació.
  • Consulteu les instruccions del producte per carregar. Assegureu-vos també que el vostre robot Tale-Bot Pro estigui actualitzat a la darrera versió.

Espai:

És important assegurar-se que la taula o el terra estiguin nets i anivellats, independentment del mètode d’ensenyament utilitzat. El mapa s’ha d’anivellar per garantir el moviment sense obstacles del robot.

Temporització:

  • Horari de classe: 15-20 classes/semestre.
  • 20-30 minuts/classe.
  • Estudiant: No es requereix experiència prèvia. Edat 3-5 anys.
  • Professorat: No es requereix experiència en ensenyament/programació de CS.