Aprendre amb les mans

Política privacitat

Qui és el Responsable del tractament de les teves dades i per a quines finalitats es tractaran?

  • ABACUS, Societat Cooperativa Catalana de Responsabilitat Limitada (ABACUS)
  • CIF: F-08226714
  • ​Adreça: C. Perú, 186, 08020 Barcelona
  • ​Telèfon: +34 932 178 166
  • ​​Correu electrònic: soci.client@abacus.coop.

 

Tractarem les teves dades personals per a poder atendre la teva petició així com, si s’escau, per a l’enviament d’informació d’utilitat o d’interès d’ABACUS i/o dels nostres col·laboradors de l’àmbit de la cultura i l’educació i tramitar les compres realitzades.

​Serà necessari que ens facilitis les dades requerides com a “obligatòries”. El no-emplenament o emplenament parcial de les dades personals requerides podria suposar que no es puguin tractar les dades per a les finalitats detallades anteriorment. Així mateix, cal que ens comuniquis les dades personals actuals per tal que tinguem la informació degudament actualitzada i sense errors.​

 

Quant temps conservarem les teves dades personals?

Conservarem les dades personals mentre no ens sol·licitis la seva supressió.

​Així mateix, si és el cas, les dades relatives a la facturació i cobrament dels productes i serveis, es conservaran durant el temps previst per la normativa vigent (especialment, en matèria civil, fiscal i comptable) una vegada finalitzi la contractació.

 

Quina és la legitimiació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment manifestat a través de l’acceptació de la Política de Privacitat i, en el cas de les contractacions de productes i serveis, també l’execució de la relació contractual.

 

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Es comuniquen dades a tercers col·laboradors amb finalitat de publicitat. Les dades es podran comunicar a empreses col·laboradores d’ABACUS per a l’enviament de publicitat i altres informacions d’interès. Igualment, les dades poden estar allotjades en proveïdors ubicats fora de la Unió Europea, en condicions de seguretat i confidencialitat, de conformitat amb les corresponents garanties jurídiques.​

 

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Podràs sol·licitar accedir a les teves dades personals, així com la rectificació de les dades inexactes o, si escau, la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podràs sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició al tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs exercir els drets referits anteriorment i, si s’escau, revocar el consentiment atorgat mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a soci.client@abacus.coop. La revocació es podrà fer sense que afecti de forma retroactiva el tractament de dades personals realitzat fins al moment.

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, podràs demanar-ho a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).