Tots els tallers STEAM del Fixing, en un minut

En aquest vídeo pots veure com es va desenvolupar la jornada de tallers infantils STEAM i la cloenda del curs d’astronautes al Fixing the Future.

16 de novembre de 2022 - MAD Systems, SCCL

La tercera edició del festival Fixing the Future, organitzada per Habilis i Abacus, va incloure per primer cop un apartat especial de conferències i tallers infantils dedicats a la innovació educativa i als mètodes d’aprenentatge més capdavanters que s’estan implementant ara mateix a tot el món.

En aquest context, duran tot un dia es van programar una vintena de tallers i activitats relacionats amb la robòtica educativa, el món maker, la creativitat, la sostenibilitat, la ciència i el medi ambient pensats especialment per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

L’ocasió també va servir per celebrar una trobada presencial entre les tripulants d’Hypàtia 1 els alumnes del curs d’astronautes a mode de cloenda.

En aquest vídeo resum podeu fer un tast dels diferents tallers STEAM que van tenir lloc durant la tercera edició del Festival Fixing the Future el 17 de setembre del 2022.

aquí tens les activitats desglossades una a una.

Sol·licitud per demanar més informació del producte

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.